top of page
Sessies_Page_banners.jpg

Alles is energie en energie draagt informatie

Sessies

Zielsreading

Tijdens een zielsreading ben ik de tolk van jouw energieveld. Ik ben heldervoelend, wetend, horend en ziend en zie mijzelf als een energieverkenner en tolk van de ziel. Ik krijg beelden door, boodschappen, fysieke sensaties, voel en uit jouw onderdrukte emoties. Tijdens een zielsreading channel ik je zielsmissie, de dynamiek van je gezin van herkomst, en de impact daarvan op hoe jij in het leven staat. Ik vertaal fysiek, emotioneel en verbaal de blokkades die tot op heden tussen jou en je zielsmissie in staan. Onuitgewerkt familietrauma, stukjes vorig leven.. Ik word aangeraakt door de doden en krijg symbolen en metaforen aangereikt door mijn gidsen. Alles kan langs komen, afhankelijk van wat op dit moment nodig is om gezien en gevoeld te worden door jou. Je kunt kiezen uit de standaard reading van twee uur die grootse allesomvattende inzichten brengt. Of je kiest een reading van een uur. De readings vinden live plaats, maar (video)bellen is ook mogelijk. Van de livereadings kun je een opname mee krijgen. Van zowel live als onlinereadings kun je voor een extra bijdrage een geschreven verslag ontvangen

Themareading

Bij een themareading mag je een vraag, thema, probleem, twijfel of kwestie inbrengen. Jij vertelt, ik luister en stem af op de energie onder je woorden, in jouw energieveld en de velden (situaties, relaties, collega’s, gezin) waarmee je worstelt. Het is een combinatie van een reading en coaching. Gemiddeld duurt een themareading een uur. Zowel live als (video)bellen is mogelijk.

Healingsessie

Tijdens een healingsessie ga je onder mijn energetisch, fysiek en emotioneel afgestemde begeleiding, zelf aan het werk op een ontdekkingstocht naar gevoelens, blokkades, behoeften, verlangens en grenzen die gezien en gevoeld willen, waar je zelf moeilijk bij komt. De meeste klanten komen naar aanleiding van iets waar ze steeds weer tegenaan lopen in het leven. Ik laat iedere sessie volledig ontstaan in het magische veld van waarheid waarin we slechts hoeven te luisteren en te openen in overgave. Ik voel met je mee wat er in jou gebeurt en help je om daarmee zelf in verbinding te treden. Bijvoorbeeld middels lichaamswerk; felt sense inquiry wat betekent dat je in je lichaam afdaalt en puur gaat voelen wat je daar voelt voorbij de verhalen. Maar ook zet ik opstellingstechnieken in, geleide meditatie, aanraking, zang en drum, tantra en innerlijk kindwerk. Precies wat nodig is in het moment. Een healingsessie duurt gemiddeld twee uur. Sommige klanten gaan volledig in (trauma)release, anderen gaan voorzichtig op een eerste verkenning en kunnen nog niet meteen emoties loslaten. Je systeem reguleert en orkestreert samen met mij dat het precies zoveel aangaat als het aankan. 

Relatiehealing

Deze sessies, die ik ook wel Conscious Couplingsessies noem, geef ik zowel alleen als in samenwerking met een mannelijke collegacoach/lichtwerker. Partners die elkaar beter willen leren verstaan en een fijnere verbinding zoeken, helpen we middels opstellingswerk, sharing, vreedzame communicatietechnieken, lichaamswerk zoals zachte tantraoefeningen om emotionele en fysieke grenzen en behoeften te verkennen, om steeds terugkerende triggers en projecties thuis te brengen in eigenaarschap en om de liefde nieuw leven in te blazen.  

Verf(smijt)coachings

 In de verfsmijtkamer is alles voorhanden om je emoties creatief uit te leven. Er mag op groot papier op de grond of de muren geschilderd en getekend worden, er is ruimte voor stampen, scheuren, smijten, dansen, schreeuwen. Ik begeleid individuen, partners, ouders & kinderen, en hele gezinnen in een ceremonie met energiewerk, sharing en geleide visualisaties richting de expressie met verf. Zomaar uitzinnig rondsmijten en schreeuwen is niet het doel, we gaan zorgvuldig en veilig afgestemd en gegrond op onderzoek naar dat wat gezien en gevoeld en gehoord wil worden. Ik voel mee met jullie energie en stuur bij. Tijdens het schilderproces observeer ik jullie onderlinge dynamiek op basis van jullie handelingen en interactie en het lezen van de tekentaal. Daarbij voel ik me voornamelijk ambassadeur van de kinderen die meesttijds emotioneel channelen wat de ouders nog niet zelf aangegaan zijn. Voor ouders levert de verfsmijtcoaching wezenlijke inzichten, kinderen genieten van het ongebreideld en vrij mogen schilderen met handen en voeten en wat er maar op komt. Ook is een familieopstelling met meerdere generaties op groot doek mogelijk. Gemiddeld duurt een sessie 2,5 uur. 

bottom of page