top of page
Ceremonie_Page_banners.jpg

Alles is energie en energie draagt informatie

Ceremonie

Wombhealing

The rite of the womb is een krachtige initiatie die van vrouw tot vrouw doorgegeven wordt en afkomstig is van de Q'ueros indianen in Peru. Het is een proclamatie die onze levenskracht terugzet op de plek waar ze bedoeld is: onze baarmoeder. Een plek die voor zoveel vrouwen beladen is met pijn en verlies, en die we gezamenlijk mogen healen om onze plek op aarde waarlijk in te nemen. Deze ceremonie kun je individueel ontvangen, of in een groepsceremonie waarbij wij vrouwen omringd worden door liefdevolle zuivere hartsverbonden mannen die de ruimte voor ons 'houden en bewaken', zodat wij veilig ons healingwerk kunnen doen. Je kunt daarbij je eigen partner of een gelegenheidspartner meenemen, die ingewijd zal worden als spaceholder bij de mannen, en voor wie eveneens transformatie en heling zal plaatsvinden in deze belangrijke ondersteunende positie. Na deze ceremonie ben je wombkeeper en mag je het ritueel zelf gaan doorgeven.

03_cermonie.jpg

Heilig huwelijk met jezelf

In deze ceremonie beloof je jezelf trouw en leg je geloftes af die gaan over radicale zelfacceptatie en zelfliefde. Dit prachtige huwelijk met jezelf bekrachtigt je autonomie en kun je op een speciaal moment in je leven doen zoals vlak voor een huwelijk met je partner, na een verdrietige periode, wanneer je je innerlijke man wilt bestendigen, op het moment dat je voelt dat het ook prima is om alleen te leven, of wanneer het maar voor jou kloppend voelt. Je kunt voor deze ceremonie al je wensen indienen qua aankleding, locatie, gasten, feest, eten, muziek, of je komt alleen.

07_cermonie.jpg

Verbintenis

Deze ceremonie kun je te allen tijde doen, met wie je maar wilt. In plaats van een echt huwelijk, voorafgaand aan een huwelijksceremonie, om de paar jaar om je bestaande huwelijk opnieuw te bestendigen. Maar ook om een verbintenis met dierbare vriend of vriendin te vieren. Of om een herverbinding ceremonieel in te luiden, met een familielid, een zoon of dochter, een ex.. Je kunt met je hele gezin komen om de liefde van jullie band ceremonieel te bekrachtigen of met je pasgeboren baby. Alles is mogelijk.

08_cermonie.jpg

Liefdevol uit elkaar 

Het is zo jammer dat we groot feest vieren wanneer we een liefdesrelatie officieel maken door een verlovings- of huwelijksfeest, maar dat wanneer het einde daar is, we alles maar liefst wegmoffelen. Hoe mooi zou het zijn om elkaar te danken voor de tijd dat je samen opgelopen bent. Mochten daar nog scherpe onuitgewerkte kantjes aan zitten, dan zijn jullie daarmee ook welkom. Sluiten is net zo belangrijk als openen. Moeilijker vaak maar misschien zelfs ook wel belangrijker. Om het nieuwe een kans te geven en elkaar te eren voor wat jullie elkaar gaven.

.  

04_cermonie.jpg

Familielijnceremonie

Deze ceremonie is bedoeld voor de vrouwenlijn; kleindochter, dochter, moeder, grootmoeder. Of vaderlijn. Jullie komen met elkaar en we gaan stilstaan bij jullie band, bij wat jullie voor elkaar betekenen, de thema’s in de familielijn, de onuitgewerkte pijnen en de onuitgesproken liefde. Deze ceremonie is diephelend, emotioneel en transformatief.

01_cermonie.jpg

Initiatieceremonie

Een initiatie is een inwijding die gaat over het bewust maken van de stap van de ene fase naar een volgende. Je kunt hierbij denken aan de eerste maantijd (menstruatie) die van een meisje een jonge vrouw maakt. Je kunt vieren dat je moeder bent geworden – een zeer grote, maatschappelijk onderschatte verandering in je leven – en waarborgen wat je wilt behouden van je oude zelf. De overgang naar crone, de wijze oudere vrouw die niet meer menstrueert, niet meer voor een gezin hoeft te zorgen, die alles al een keer heeft gezien en nu haar wijsheid aan de wereld mag geven. Maar ook kun je denken aan met terugwerkende kracht je eigen overgang initieren van ziel naar baby of van baby in de buik naar baby op aarde. Ook hier: alles is mogelijk in overleg. Welkom.

05_cermonie.jpg
bottom of page