top of page
Events_Page_banners.jpg

Alles is energie en energie draagt informatie

Komende events

  • ⁠HealingArtJourney 

Schilder je ziel vrij
9, 24 maart
13, 28 april
10.00-17.00 | AMS

  • Cursus Heldervoelen

6 dinsdagavonden 
26 maart 2, 9, 16, 23, 30 april 

  • Halfjaartraining het verlangen 

feb-juli '24 

Terugkerende Events

Familiecirkel

Elke laatste zondag van de maand vindt de familiecirkel plaats. Buiten bij goed weer, op locatie in koudere maanden. Tijdens deze middag maken we (een team van spaceholders) met families in alle vormen met kids in alle leeftijden samen een feestje. Er wordt gezongen, gedanst, gemasseerd, getekend, gespeeld, geknuffeld en gedeeld. De cirkel is bedoeld om te voelen dat we allemaal verbonden zijn en om kinderen aan het stuur te zetten. Er komen veel nieuwetijdskinderen met hun ouders naar de cirkel. Deze kinderen zijn al ver in bewustzijn en verlangen naar nieuwe vormen van relateren waarbij ze hun autonomie mogen ervaren en serieus genomen worden in hun weten, hun grenzen, hun behoeften, hun passies en ingevingen. De cirkel biedt hier alle ruimte voor.

04_Events.jpg

Sisters in arms

Rond volle maan komen we ergens in de natuur of op binnenlocatie samen met de Sisters in Arms; een initiatief dat ik in de vorm van een visioen tot me kreeg tijdens de lockdowns. Ik zag duizenden vrouwen arm in arm door de wereld marcheren, als stil liefdevol beeld van hoe het ook kan. Hoe het zou mogen. Waar we naartoe mogen met de wereld. Er ontstond een grote groep vrouwen met hetzelfde verlangen en we liepen verschillende malen gearmd zingend door de stad om liefde te laten zien. Na de lockdowns bleven we samenkomen, nu in de vorm van de cirkel rond het vuur, vaak in ceremonievorm, zoals een heilighuwelijkdag, een healingveld of een dag waarop mannen ons komen spaceholden. Wil je erbij? Mail me. Of check Sisters in Arms Amsterdam op facebook. We cocreëren en er wordt veel gezongen, gedrumd, geknuffeld en gedeeld. 

05_Events.jpg

Festivals

Op ééndags- en zomervakantiefestivals ben ik inzetbaar met al mijn healing&readingworkshops, met (familie/vrouwen/gemengde)cirkels, met ceremonies en met creatieve healingworkshops zoals  Channel en schilder je hart. Alles is mogelijk in overleg. Houd mijn agenda in de gaten voor geplande festivalworkshops. 

01_Events.jpg
bottom of page