top of page
agenda_pic.jpg

Agenda
en Events

Helder Voelen Intensive

8 avonden in aug-sept

Amstelveen De Ruimte

Jaartraining Helder Voelen

8 avonden in aug-sept

Amstelveen De Ruimte

Healing Artjourney XL

Schilder je ziel vrij
25 aug-15 dec
9 hele dagen over 6 maanden verspreid 

Terugkerende Events

Familiecirkel

Tijdens deze middag maken we samen een feestje. Er wordt gezongen, gedanst, gemasseerd, getekend, gespeeld, geknuffeld en gedeeld. De cirkel is bedoeld om te voelen dat we allemaal verbonden zijn en om kinderen aan het stuur te zetten. Er komen veel nieuwetijdskinderen met hun ouders naar de cirkel. Deze kinderen zijn al ver in bewustzijn en verlangen naar nieuwe vormen van relateren waarbij ze hun autonomie mogen ervaren en serieus genomen worden in hun weten, hun grenzen, hun behoeften, hun passies en ingevingen. De cirkel biedt hier alle ruimte voor. Neem contact op voor de mogelijkheden.

04_Events.jpg

Sisters in arms

Sisters in Arms is een initiatief dat ik in de vorm van een visioen tot me kreeg tijdens de lockdowns. Ik zag duizenden vrouwen arm in arm door de wereld marcheren, als stil liefdevol beeld van hoe het ook kan. Hoe het zou mogen. Waar we naartoe mogen met de wereld. Er ontstond een grote groep vrouwen met hetzelfde verlangen en we liepen verschillende malen gearmd zingend door de stad om liefde te laten zien. Na de lockdowns bleven we samenkomen, nu in de vorm van de cirkel rond het vuur, vaak in ceremonievorm, zoals een heilighuwelijkdag, een healingveld of een dag waarop mannen ons komen spaceholden. Wil je erbij? Mail me. Of check Sisters in Arms Amsterdam op facebook. We cocreëren en er wordt veel gezongen, gedrumd, geknuffeld en gedeeld. Hou mijn agenda in de gaten.

05_Events.jpg

Festivals

Op ééndags- en zomervakantiefestivals ben ik inzetbaar met al mijn healing&readingworkshops, met (familie/vrouwen/gemengde)cirkels, met ceremonies en met creatieve healingworkshops zoals  Channel en schilder je hart. Alles is mogelijk in overleg. Houd mijn agenda in de gaten voor geplande festivalworkshops. 

01_Events.jpg
bottom of page